Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neodsuzuji žádné náboženství. Zejména pokud člověku určí hodnotový půdorys - Nekraď, nesmilni, nebuď násilným - Buď člověkem dobrým. Víru pak chápu, jako bytostně intimní náležitost jedince. Nemůže být, součástí Státní politiky, dokonce vymáhána ! Model, kdy do pravidel si nesu, ty své ...

V ČR máme zvyk, že se při návštěvě přezouvá. Tedy, někam přijdu, vážím si pozvání hostitele - Respektuji tamní zvyklosti. Problém je, kdy pražský Imám - Přijde do naší domácnosti ! Zásadně se nepřezouvá, po bytě pobíhá a naopak začne zavádět zvyky své .To samozřejmě nefunguje. Výsledek je stále stejný - Odsouzení Islámu, vybuzení odporu + Živná půda pro existenci různých, podivných politických uskupení ... :-)

2 1
možnosti

"Čiň čertu dobře..." - své by o tom mohli vyprávět soudruzi, zatčení, věznění a popravení svými soudruhy. Revoluce požírá svoje děti, čert se sluhům odměňuje peklem.

1 0
možnosti

pravda .. ovšem kritizujte nebo dokonce změňte slovo boží .. věřím že pro muslimy je to nepřekonatelné a proto je potřeba se šíření islámu bránit.

12 0
možnosti

Naší předkové přes staletí věděli své.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS