Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

No když jsme si nechali rozkrást republiku našima demokratama,tak nemůžeme přeci chtít zase něco naspátek.Kam by přišli jejich naditá konta v zahraničí.A udělat něco proto je tak jednoduché,ale na druhou stranu nemožné to chtít po dnešních politicích.Ty jsou zalezlý v zadech EU a spotřebního kapitalizmu tak hluboko,že ani netuší co se děje okolo nich.Pokud budeme přistupovat na globalizační neřest,tak budeme mít pořád kulové.Už jednou se lidi probuďte a rozhlédnětese co nám tady vlastně patří.Když to udělám,tak zjistím,že nám patří ještě Hradčany,Karlštejn a hora Říp a to je tak všechno.Jinak je to vše v rukách zlodějů a cizáků.NO budeme trpět tak dlouho,dokud se neudělají takové zákony,které budou vyhovovat nám a né těm okolo.

2 1
možnosti
KS

Už minimálně deset let čtu pořád dokolečka, co je potřeba udělat, ale nikdo to nedělá. Takže udělal jste něco pro to, aby se tak stalo, nebo o tom jen píšete?

2 1
možnosti
VF

Dobrý den. I kdybyste měl tisíckrát pravdu a kdybyste na to byl ten nejstudovanější a nejerudovanější, vaše propagační výkřiky jsou a zůstanou jen křížkem po funuse. Základní, trvalou a prakticky nezměnitelnou, příčinou kořistění nejen ze zemědělské půdy v ČR, ale z celého území bývalého státu Československo, je ovládnutí veškerých hospodářských a hlavních majetkových struktur nadnárodním zahraničním kapitálem, který zdecimoval celé území do pozice neokoloniální gubernie dnešních vládců EU. Důsledkem třicetileté řežby zájmových klanů o veškeré myslitelné zdroje a totální zmasakrování státní zprávy jsou nevratné zábory území, nejen kvalitní zemědělské (vč. orné) i lesní půdy. Vidíme na vlastní oči výstavby miliardářských sídel a projektů na územích deklarovaných jako nejvyšší chráněné oblasti. Sportovní areály, sjezdovky v dříve nedotčených horských oblastech. Výstavby hal, skladišť, parkovišť a montoven na orné půdě, které jsou trvale nevratné, k jejichž výstavbě musely zkorumpované místní správy dát souhlas. Takový trend bezohledného zneužívání a kořistění z dobytého území se za současného geopolitického stavu zastavit nedá.

3 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5302x
Vystudoval České vysoké učení technické v Praze. Absolvoval doktorské studium na Fakultě mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické v Praze, obor mezinárodní ekonomické vztahy. Dále absolvoval doktorské studium na Institutu politických studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze, obor politologie. V roce 2019 byl prezidentem republiky jmenován profesorem v oboru ekonomie. V současnosti působí jako vědecký výzkumník na Fakultě mezinárodních vztahů Vysoké škole ekonomické v Praze a též na Provozně ekonomické fakultě České zemědělské univerzity v Praze. Je autorem řady vědeckých článků a knižních publikací. Velkou pozornost vyvolala zejména jeho kritická analýza vztahu mezi islámem a demokracií. Je členem vědecké rady Fakulty mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické v Praze. K jeho zálibám patří sport, historie a studium jazyků.

Je zakladatelem iniciativy na záchranu půdy v České republice.

https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=1087195&typ=PLATNY

http://wp.czu.cz/cs/index.php/?r=1071&mp=person.info&idClovek=6677

https://scholar.google.cz/citations?user=LqsgQ8gAAAAJ&hl=cs

https://insis.vse.cz/lide/clovek.pl?id=56981

www.maitah.com

Seznam rubrik